Gesztenye Vendégház

Ha egy kényelmes és nyugodt, ám minden lényeges program lehetőséghez közeli pihenőhelyre vágyik a Balaton fővárosától karnyújtásnyira Ságváron, akkor az egyik legjobb választás az apartmanunk. Ez az utcáról nem látható, saját parkolóhellyel, hatalmas fedett terasszal, nagy füves udvarral, és számos kellemes árnyékot adó fával rendelkező szálláshely Siófoktól alig 10 percnyire található. Az utca végén falatozó, boltok is pár perces sétával elérhetőek.

Vendégházunk 3 kölönbejáratú, független apartmannal rendelkezik.

  • A Romanitkát elsősorban pároknak ajánljuk, akik egy természetközli helyen szeretnék eltölteni szabadidejüket
  • Családi apartmanunk akár 6 fő befogadására is alkalmas, az emeleti apartmanból gyönyörű kilátás tárul elénk az udvarra és környékre
  • Baráti összejövetelek rendezésére is alkalmas harmadik apartmanunk tágas belső terekkel rendelkezik ahol kényelmesen elfér nagyobb társaság is.

CÍM

8654 Ságvár, Petőfi Sándor u. 54

TELEFON

+36203796108

EMAIL

info@gesztenyevendeghaz.hu

Az extrém sportok kedvelőinek lehetőségük nyílik tandemugrásra is Ságvár és Siófok közötti reptéren. A túra iránt érdeklődőknek is tartogat érdekességet Ságvár: A nagysikerű Löszölő-Tökölő Túrák egy-egy állomása a bújó-lik és a 12 es szoba . A Bujó-lik egy egyre rövidülő alagút, amely a Lándor-hegyen található. 12-es szobaként emlegtett barlang, 12 „szobából” áll. Ismertté a betyárvilág alkonyán vált, amikor is betyárok tanyája lett. A Bujó-likhoz hasonlóan az évek-évtizedek folyamán a barlang is feltöltődött, napjainkban már nehézkesebb a bejutás. Siófokon is számos kirándulási lehetőség van: szabad strandok, sétahajózás (a legtöbb sétahajón gyerekanimáció is van) ha az időjárás esősre fordulna akkor sem kell lemondani a fürdésről, a Galerius Élményfürdő és Wellness Központ is várja vendégeit, a Balaton körüli kilátok pedig páratlan panorámával ajándékozzák meg az oda látogatót. Gyerekekkel érkezőknek ajánljuk még a Bella állatparkot. Legyen a vendégünk, szeretettel várjuk és élményekben gazdag kellemes pihenést kívánunk.

3 Guests

45 m²

From 12000 Ft

6 Guests

65 m²

From 11000 Ft

10 Guests

300 m²

From 26000 Ft

Galéria

Apartmanunk